Hoe pas ik mijn zoekertje aan?

Ga naar de detailpagina van je woning door op de Realo homepagina het juiste adres in te voeren. Of klik op jouw naam in de rechtsboven op de homepagina of eender welke andere pagina en dan op ’Mijn woning’.

Klik op de pagina van je woning op ‘Meer’ en ga dan naar ‘Wijzig data en foto’s woning’

… gebruik je een klein scherm of een tablet? Klik dan op het groene V-tje bovenaan rechts en kies ‘Wijzig data en foto’s woning’

Daarna kan je je zoekertje aanpassen of aanvullen met:

• Een onbeperkt aantal foto's
  • Bijlagen zoals een plattegrond van de woning, het EPC-certificaat en de elektrische keuring.
  • Technische details zoals de bewoonbare oppervlakte, het kadastraal inkomen en het bouwjaar.
  • Een beschrijving van je pand voor de kandidaat koper, enkel in het Nederlands of ook in het Frans en het Engels

Je kan er uiteraard ook de vraagprijs of huurprijs aanpassen.

Veel succes met het verkopen of verhuren!

Terug naar Realo