Ik heb interesse in een pand en wil graag meer informatie

Realo is een online verzamelplaats voor immo. De gepubliceerde panden komen zowel van makelaars als van particulieren. Realo is zelf geen vastgoedkantoor. Voor meer informatie over een specifiek pand, neem je dus best rechtstreeks contact op met de verkoper of makelaar.

Klik op de pagina van het pand rechts op 'Verstuur bericht naar de verkoper' of 'Toon telefoonnummer'.

Gebruik je een laptop met een klein scherm, een tablet of onze mobiele app? Klik dan op 'Contacteer de verkoper'.

Vink bij het sturen van een e-mail het vakje 'Leg het bezoek vast' aan om meteen aan te geven wanneer je beschikbaar bent voor een bezoek aan het pand. We danken je graag om te vermelden dat je het pand hebt gevonden via Realo.

We wensen je alvast heel veel succes bij het vinden van je nieuwe thuis!

Terug naar Realo