Wat houdt het dashboard in?

Dashboard

Het dashboard is voor de makelaar de belangrijkste pagina. Hier kan je alle publicaties, bezoeken, seller leads en schattingen zien.

Op deze hoofdpagina kan je gemakkelijk en in één oogopslag zien wat Realo voor jou betekend heeft afgelopen 30 dagen. Van deze gegevens krijg je ook maandelijks een verslag.

Wat zie je allemaal?:

• Actieve publicaties
  • Bezoeken op de publicaties
  • De binnengekomen seller leads
  • Grafieken van de weergaves in de zoekresultaten en van de bezoeken op uw publicaties
  • Onderaan zie je ook de active publicaties met adres en de seller leads

Publicaties

Onder publicaties zie je alle actieve publicaties. Deze kan je boosten, aanpassen of delen.

Schattingen

Onder deze tab vind je de schattingstool. De uitleg hiervan vind je onder Hoe maak je een schatting in het dashboard

Verkoper leads

Op deze pagina komen alle leads binnen van potentiële kopers. Het is van groot belang dat je deze leads binnen de 24uur beantwoordt.

Widget leads

Dit is enkel van belang indien je de widget hebt geïnstalleerd op je website. Indien je deze hebt, komen alle leads een aanvragen voor schattingen in deze inbox binnen.

Inbox

Hierin vind je alle inkomende berichten van potentiële klanten. Zowel seller leads als aanvragen voor bezichtigingen.

Let wel: je kan deze inbox synchroniseren met je eigen inbox.

Team

Onder deze tab kan je alle teamleden toevoegen.

Indien je iemand nieuw wil toevoegen op Realo, kan je hier naam, voornaam en e-mailadres op toevoegen. De persoon in kwestie krijgt een mailtje met daarin de inloggegevens. Op deze pagina kan je ook beslissen wie administrator is, wie enkel seller leads of schattigen mag zien of wie uitsluitend gebruiker is van de pagina.

Reviews

Zowel Google Reviews als reviews afkomstig van Realo kunnen toe gevoegd worden.

Hoe kom je aan reviews van Realo? Wanneer een klant een schattingsrapport heeft aangevraagd, krijgt die een week later een mail om de tevredenheid te testen.

Profiel kantoor

Op profiel kantoor kan je je eigen profiel op Realo zien en eventuele aanpassingen maken.

Instellingen

Alle mogelijke instellingen kunnen hier aangepast worden.

Hier vind je ook de facturatiegegevens en vind je verloren facturen terug.